
Foliossa kypsennettyä pipari Benellaa
40 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
600 | g | Nahatonta Benella Kirjolohifileetä |
300 | g | Suikaloituja juureksia (esim. porkkanaa, purjoa, fenkolia) |
50 | g | Ruskeita joulupipareita |
80 | g | Aurajuustoa |
suolaa | ||
pippuria | ||
sitruunamehua | ||
voita | ||
tilliä |
Valmistusohje
-
Laita suolalla ja pippurilla maustetut fileet voidellun folion päälle.
-
Päällystä ne piparkakkurouheella ja aurajuustomuruilla (jätä hieman piparia/aurajuustoa juuresten päälle).
-
Kypsennä n.15 minuuttia 180 asteessa.
-
Lisää suikaloidut juurekset ja kypsennä vielä 5 min.
-
Ripottele valmiin ruoan pinnalle piparkakkurouhetta, aurajuustomuruja ja tillisilppua.