
Juhlapöydän Benella-voileipäkakku
Kalan tekeytyminen mielellään yön yli.
600 | g | Benella kirjolohifilettä lämminsavustettuna |
400 | g | Creme fraichea |
2 | kpl | Punaista paprikaa |
2 | kpl | Sitruunan kuori |
1 | prk | Kaprismarjoja |
Tilliä |
200 | g | Ruohosipuli-tuorejuustoa |
Tilli-mätitahnaa maun mukaan | ||
1 | prk | Garia |
0,25 | dl | Sitruunamehua |
1 | dl | Vettä |
300 | g | Ruohosipuli-tuorejuustoa |
100 | g | Graavattua Benella Kirjolohta siivutettuna |
50 | g | Suolapähkinöitä |
Ruohosipulia | ||
Paprikaa | ||
Tilli-mätitahnaa ruusukkeina |
-
Leikkaa leipä n. 1 cm:n paksuisiksi levyiksi vaakatasossa ja kostuta ne vesi-sitruunamehulla.
-
Tee täyte 1 valmiiksi tekeytymään. Hienonna lämminsavustettu Benella Kirjolohifilee ja yhdistä se vaahdotettuun creme fraicheen.
-
Mausta seos hienonnetulla sitruunankuorella, tillillä, kaprismarjoilla ja lisää pieneksi kuutioitu paprika.
-
Tee täyte 2 vaahdottamalla ruohosipuli-tuorejuusto. Mausta se mätitahnalla ja hienonnetulla garilla.
-
Kokoa kakku suuren voipaperiarkin päälle niin että aloitat täytteellä 1 ja laitat täytettä 2 kahteen väliin makua antamaan.
-
Kääri kakku tiukasti voipaperiin ja laita muovipussiin tekeytymään yön yli jääkaappiin.
-
Vaahdota ruohosipuli-tuorejuusto ja levitä se kakun päälle ja koristele kakku.