Takaisin

Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä

Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä

Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä

Ainekset

400 g Benella kirjolohta, nypittynä
2 kpl Limehedelmää
½ kpl Valkosipulin kynsi
  Tuoretta korianteria
  Suolaa ja mustapippuria
  Tabascoa tai chilikastiketta (ei makeaa)
1 kpl Avokado
½ kpl  Sitruunaa
2 dl Ruokaöljyä
¼ kpl Tuoretta chilipaprikaa

Ohje

Ohje neljälle henkilölle

Kuutioi ruodoton Benella Kirjolohi 1 cm kuutioiksi. Suolaa kevyesti ja ripottele kalakuutioiden päälle tuoretta hienonnettua chiliä ja valkosipulia, sekä korianteria maun mukaan. Lisää joukkoon kahden limen mehu ja anna marinoitua kylmässä noin tunti. Poista chilistä siemenet ja yhdistä öljyn kanssa tehosekoittimessa. Mausta kevyesti suolalla. Soseuta avokado ja lisää sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.