Benella Kirjolohta jäässä 

30 minuuttia

4 hengelle

Kalan pakastus vähintään 2 h ja sulatus 20 min ennen tarjoilua.

Ainesosat

150 g Graavia Benella kirjolohta

2 dl Kuohukermaa

200 g Smetanaa

100 g Herkkukurkkua

4 rkl Tillisilppua

Pala purjoa

Valkopippuria

VALMISTUSOHJE
  1. Leikkaa Benella Kirjolohi, purjo ja valutetut herkkukurkut pieniksi kuutoiksi.

  2. Vatkaa kermavaahto ja smetana vaahdoksi (erikseen).

  3. Yhdistä kaikki aineet varovasti sekoittaen.

  4. Pakasta pienissä annosvuoissa, esim. kertakäyttömukissa.

  5. Kumoa jäädyke kastamalla vuoka nopeasti kuumassa vedessä.

  6. Anna lämmetä huoneenlämmössä noin 20 min. Koristele ja tarjoa.