Takaisin

Foliossa kypsennettyä "pipari" Benellaa

Foliossa kypsennettyä "pipari" Benellaa

Foliossa kypsennettyä

Ainekset

600 g Nahatonta Benella Kirjolohifileetä
300 g Suikaloituja juureksia (esim. porkkanaa, purjoa, fenkolia)
n.50 g Ruskeita joulupipareita
n.80 g Aurajuustoa
  suolaa, pippuria, sitruunamehua, voita, tilliä & foliota

Ohje

Laita suolalla ja pippurilla maustetut fileet voidellun folion päälle. Päällystä ne piparkakkurouheella ja aurajuustomuruilla (jätä hieman piparia/aurajuustoa juuresten päälle). Kypsennä n.15 minuuttia 180 asteessa. Lisää suikaloidut juurekset ja kypsennä vielä 5 min. Ripottele valmiin ruoan pinnalle piparkakkurouhetta, aurajuustomuruja ja tillisilppua.