Takaisin

Juhlapöydän Benella-voileipäkakku

Juhlapöydän Benella-voileipäkakku

Juhlapöydän Benella-voileipäkakku

Ainekset

Täyte 1

600 g Benella kirjolohifilettä lämminsavustettuna
400 g Creme fraichea
2 kpl Punaista paprikaa
2 kpl Sitruunan kuori
1 prk Kaprismarjoja
  Tilliä

Täyte 2

200 g Ruohosipuli-tuorejuustoa
Tilli-mätitahnaa maun mukaan
1 prk Garia

Kostutukseen

1/4 dl Sitruunamehua
1 dl Vettä

Päälle ja koristeluun

300 g Ruohosipuli-tuorejuustoa
100 g Graavattua Benella Kirjolohta siivutettuna
50 g Suolapähkinöitä
  Ruohosipulia
  Paprikaa
  Tilli-mätitahnaa ruusukkeina

Ohje

20 annosta / 1 iso vuokaleipä

Leikkaa leipä n. 1 cm:n paksuisiksi levyiksi vaakatasossa ja kostuta ne vesi-sitruunamehulla.

Tee täyte 1 valmiiksi tekeytymään. Hienonna lämminsavustettu Benella Kirjolohifilee ja yhdistä se vaahdotettuun creme fraicheen. Mausta seos hienonnetulla sitruunankuorella, tillillä, kaprismarjoilla ja lisää pieneksi kuutioitu paprika.

Tee täyte 2 vaahdottamalla ruohosipuli-tuorejuusto. Mausta se mätitahnalla ja hienonnetulla garilla.

Kokoa kakku suuren voipaperiarkin päälle niin että aloitat täytteellä 1 ja laitat täytettä 2 kahteen väliin makua antamaan. Kääri kakku tiukasti voipaperiin ja laita muovipussiin tekeytymään yön yli jääkaappiin.

Vaahdota ruohosipuli-tuorejuusto ja levitä se kakun päälle ja koristele kakku.