Takaisin

Marinoidut Benella Kirjolohikuutiot

Marinoidut Benella Kirjolohikuutiot

Marinoidut Benella Kirjolohikuutiot

Ainekset

Ohje neljälle henkilölle

600 g Nahatonta Benella Kirjolohifileetä
1 Punainen paprika
1/2 Kesäkurpitsa
100 g Vihreitä papuja
1 kpl Salottisipuli

Marinadi

4 rkl Sitruunamehua
1 rkl Öljyä
  Suolaa, rouhittua mustapippuria

Mätikastike

2 dl Ranskankermaa
2 dl Kermaviiliä
2 rkl Mätiä
1 tl Sitruunamehua
  Suolaa, valkopippuria, cayennepippuria

Ohje

Mätikastike: Sekoita ranskankerma, kermaviili ja sitruunamehu keskenään. Mausta kastike suolalla, pippurilla ja cayennenpippurilla. Laita kastike kylmään odottamaan ja sekoita mäti sekaan vasta juuri ennen tarjoilua.

Marinoidut kalapalat: Sekoita sitruunamehu sekä öljy keskenään, mausta mustapippurilla ja suolalla. Kuutioi Benella Kirjolohi ja marinoi paloja sitruunaöljy seoksessa noin 30 minuuttia.

Lohko sipuli ja kuutioi kesäkurpitsa sekä paprika. Keitä vihreät pavut kypsiksi. Kypsennä sipuli voissa ja lisää tämän jälkeen pannulle myös kesäkurpitsa sekä paprika. Paista myös vihreät pavut keiton jälkeen pannussa.

Kuumenna uuni 200 asteeseen ja laita lohikuutiot voideltuun uunivuokaan. Mausta kuutiot suolalla ennen uuniin laittoa. Paista uunissa noin 8 minuuttia ja tarjoile heti vihannesten, kastikkeen sekä keitettyjen perunoiden kanssa.