Takaisin

Paistettua / hiillostettua Benella Kirjolohta ja katkarapuja "al Ajillo"

Paistettua / hiillostettua Benella Kirjolohta ja katkarapuja "al Ajillo"

Paistettua / hiillostettua Benella Kirjolohta ja katkarapuja

Ainekset

Ohje on neljälle.

800 g Benella kirjolohifilettä
180 g Katkarapuja
2 kpl Valkosipulin kynttä
1-2 kpl Tuoretta chiliä
2 rkl Persiljasilppua
2 rkl Silputtua sokerihernettä
2 kpl Shalottisipulia
2 kpl Porkkanaa
1 rkl Oliiviöljyä
1 rkl Voita

Ohje

Paista/hiillosta maustetut Benella Kirjolohen annospalat. Kuumenna öljy, lisää viipaloidut valkosipulit ja chili. Kuullota hetki, lisää voi ja suikaloidut vihannekset. Kypsennä pikaisesti, lisää katkaravut ja persilja. Kuumenna.