Hyppää sisältöön

Benella Kirjolohta jäässä 

Kalan pakastus vähintään 2 h ja sulatus 20 min ennen tarjoilua.

30 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
150 g Graavia Benella kirjolohta
2 dl Kuohukermaa
200 g Smetanaa
100 g Herkkukurkkua
4 rkl Tillisilppua
Pala purjoa
Valkopippuria
Valmistusohje
  1. Leikkaa Benella Kirjolohi, purjo ja valutetut herkkukurkut pieniksi kuutoiksi.

  2. Vatkaa kermavaahto ja smetana vaahdoksi (erikseen).

  3. Yhdistä kaikki aineet varovasti sekoittaen.

  4. Pakasta pienissä annosvuoissa, esim. kertakäyttömukissa.

  5. Kumoa jäädyke kastamalla vuoka nopeasti kuumassa vedessä.

  6. Anna lämmetä huoneenlämmössä noin 20 min. Koristele ja tarjoa.

Haku