
Benella Kirjolohta jäässä
Kalan pakastus vähintään 2 h ja sulatus 20 min ennen tarjoilua.
30 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
150 g | Graavia Benella kirjolohta |
2 dl | Kuohukermaa |
200 g | Smetanaa |
100 g | Herkkukurkkua |
4 rkl | Tillisilppua |
Pala purjoa | |
Valkopippuria |
Valmistusohje
-
Leikkaa Benella Kirjolohi, purjo ja valutetut herkkukurkut pieniksi kuutoiksi.
-
Vatkaa kermavaahto ja smetana vaahdoksi (erikseen).
-
Yhdistä kaikki aineet varovasti sekoittaen.
-
Pakasta pienissä annosvuoissa, esim. kertakäyttömukissa.
-
Kumoa jäädyke kastamalla vuoka nopeasti kuumassa vedessä.
-
Anna lämmetä huoneenlämmössä noin 20 min. Koristele ja tarjoa.