Hyppää sisältöön

Benella Kirjolohi-cheviche, avokadoa ja chiliöljyä 

Kalan marinointiin vähintään 60 min

20 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
400 g Benella kirjolohta, nypittynä
2 kpl Limehedelmää
0.5 kpl Valkosipulin kynsi
Tuoretta korianteria
Suolaa ja mustapippuria
Tabascoa tai chilikastiketta (ei makeaa)
1 kpl Avokado
0.5 kpl Sitruunaa
2 dl Ruokaöljyä
0.25 kpl Tuoretta chilipaprikaa
Valmistusohje
  1. Kuutioi ruodoton Benella Kirjolohi 1 cm kuutioiksi. Suolaa kevyesti ja ripottele kalakuutioiden päälle tuoretta hienonnettua chiliä ja valkosipulia, sekä korianteria maun mukaan.

  2. Lisää joukkoon kahden limen mehu ja anna marinoitua kylmässä noin tunti.

  3. Poista chilistä siemenet ja yhdistä öljyn kanssa tehosekoittimessa. Mausta kevyesti suolalla.

  4. Soseuta avokado ja lisää sitruunan mehu ja mausta suolalla ja pippurilla.

Haku