Hyppää sisältöön

Foliossa kypsennettyä pipari Benellaa 

40 minuuttia
4 hengelle
Ainesosat
600 g Nahatonta Benella Kirjolohifileetä
300 g Suikaloituja juureksia (esim. porkkanaa, purjoa, fenkolia)
50 g Ruskeita joulupipareita
80 g Aurajuustoa
suolaa
pippuria
sitruunamehua
voita
tilliä
Valmistusohje
  1. Laita suolalla ja pippurilla maustetut fileet voidellun folion päälle.

  2. Päällystä ne piparkakkurouheella ja aurajuustomuruilla (jätä hieman piparia/aurajuustoa juuresten päälle).

  3. Kypsennä n.15 minuuttia 180 asteessa.

  4. Lisää suikaloidut juurekset ja kypsennä vielä 5 min.

  5. Ripottele valmiin ruoan pinnalle piparkakkurouhetta, aurajuustomuruja ja tillisilppua.

Haku